Etua.fi - Yhdellä hakemuksella lainatarjous usealta lainantarjoajalta, jopa 50 000 € saakka!

Etua.fi tarjoaa kuluttajille ainutlaatuista palvelua, jossa on mahdollista hakea yhdellä hakemuksella tarjoukset usealta palveluntarjoajalta. Lainaa on mahdollista hakea 500-50 000€. Hakemuksen voi tehdä yksin tai yhdessä puolison kanssa.
Palvelun yhteistyökumppaneita ovat Aasa-laina, Avida Finans, Balanzia, Collector Bank, Credigo, Credento, Fellow Finance, Instabank, Komplett Bank, Lainaamo, Lainasto, Monobank, My Lender, Nordax Bank, Halino, OPR vakuus, Resurs bank, Surimo Finance, Svea Direct, TACT Finance.
Kaupan kuvaus
Etua.fi on perustettu vuonna 2008 ja se on pisimpään Suomessa toiminut lainavertailupalvelu. Pitkä kokemus lainojen kilpailutuksesta takaa, että asiakkaamme saavat kilpailukykyiset lainatarjoukset vaivattomasti.
Tavoitteenamme on helpottaa kuluttajan arkipäivää kodin raha-asioissa. Toimimme yhteistyössä Suomen johtavien finanssialan yritysten kanssa ja pystymme näin tarjoamaan kuluttajille markkinoiden parhaimmat tuotteet. Etua ei myönnä lainoja vaan välittää verkkopalvelun kautta tulleet lainahakemukset eteenpäin yhteistyökumppaneille. Kulutusluotto, remonttilaina, matkalaina, laina ilman vakuuksia tai yhdistelylaina – näissä ja monissa muissa rahoitustarpeissa etua.fi auttaa löytämään kilpailukykyiset lainatarjoukset. Palvelu on aina kuluttajalle maksuton.


Digg Google Bookmarks reddit Mixx StumbleUpon Technorati Yahoo! Buzz DesignFloat Delicious BlinkList Furl

0 kommenttia: on "Etua.fi - Yhdellä hakemuksella lainatarjous usealta lainantarjoajalta, jopa 50 000 € saakka!"

Lähetä kommentti