Saldo.com - 2000 euron jatkuvaluonteinen Saldolaina tai Saldon joustoluotto 1000 - 10000 euroa

SaldoLimiitti eli joustoluotto sopii silloin, kun tarvitset silloin tällöin pieniä lainoja joustavasti ja nopeasti. Lainalle saat joustavan maksuajan ja SaldoLimiittiä voit hakea jopa 2000 €.

Suomalaisen arjen rahoittaja Saldo tarjoaa edullista SaldoLimiittiä, joka joustaa arjen menoissa sinun tahtiisi. Voit saada käyttöösi 2000 € luottorajan, jolta voit nostaa rahaa käyttöösi 24/7. SaldoLimiitti toimii kuin luottokortti ilman korttia!
SaldoLimiitti-asiakkaana saat käyttöösi MySaldo-verkkopalvelun, missä voit hoitaa kaikki laina-asiasi. MySaldossa voit maksaa lyhennykset, tarkistaa nostovarasi sekä tehdä nostoja. Rahaa voit nostaa myös tekstiviestillä ja nosto on tililläsi heti.

SaldoLaina eli kulutusluotto sopii sinulle, kun tarvitset muutaman tuhannen euron lainan kerralla tilillesi. SaldoLainaa voit hakea 1000 - 10 000 € lainasummille, joten saat edullisen rahoituksen isompiin kertahankintoihin.
Lainaa haetaan yksinkertaisella lainahakemuksella, joka ei kaipaa liitteikseen palkka- tai muita tulotositteita. Tarvitset vain verkkopankkitunnuksesi palveluun tunnistautumiseen. Kun täytät lainahakemuksen kello 7 – 23 välisenä aikana, on valitsemasi lainasumma heti käytettävissäsi. Lainahakemuksen voit täyttää milloin vain, sillä lainapalvelu on aina avoinna.

Lainasumman lisäksi voit valita SaldoLainalle sinulle sopivan maksuaikataulun. Yleensä lainasummalle tarjotaan 3 – 5 vaihtoehtoa kuukausierän määräksi ja tällä valinnalla voit vaikuttaa myös maksuaikaasi. Maksuaikaa voit saada jopa 88 kuukautta!


Digg Google Bookmarks reddit Mixx StumbleUpon Technorati Yahoo! Buzz DesignFloat Delicious BlinkList Furl

0 kommenttia: on "Saldo.com - 2000 euron jatkuvaluonteinen Saldolaina tai Saldon joustoluotto 1000 - 10000 euroa"

Lähetä kommentti